MENU

31Ogos 2016, satu Program Gotong-Royong Merdeka anjuran Majlis Daerah Kuala Selangor telah diadakan bertempat di Hotel Sun Inns Kuala Selangor.

 

 

 

 

 

         Program dimulakan dengan pendaftaran peserta yang terlibat yang terdiri daripada kakitangan MDKS dan juga penduduk-penduduk tempatan yang berdekatan. Program diteruskan dengan nyanyian lagu Negaraku dan diikuti dengan bacaan doa oleh Tuan Haji Azahari bin Sairin AIS., PPN., Setiausaha MDKS serta sedikit selingan tentang aktiviti dan destinasi menarik yang terdapat di Kuala Selangor. 

 

 

 

 

 

      Seterusnya, taklimat pembahagian tugas dan kawasan disampaikan dan kerja-kerja pembersihan dijalankan di kawasan sekitar Hotel Sun Inns Kuala Selangor. Sepanjang kerja-kerja pembersihan dilakukan, Puan Hjh.Noraini binti Roslan SIS.,PPT.,, Yang Dipertua MDKS, melakukan tinjauan disekitar tempat pembersihan dan juga turut terlibat dalam kerja pembersihan tersebut.

        

 

 

 

 

         Kerja-kerja pembersihan berakhir pada pukul 11.30 pagi, diikuti dengan ucapan penutup oleh Tuan Haji Azahari bin Sairin tentang tentatif dan tindakan yang patut diambil untuk mencantikkan kawasan disekitar Kuala Selangor. Program berakhir pada pukul 12.00 tengahari.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Kemaskini Terakhir: Jumaat, 29 Mei 2020 - 8:41pm